Onze werkwijze

Auto’s voor scherpe mee neem prijzen waarbij transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel staan ! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat ze kopen en wat ze van ons mogen verwachten. Wanneer u bij ons langskomt kunt geheel vrijblijvend de auto’s bezichtigen en behoort een proefrit altijd tot de mogelijkheden. Mocht u een in te ruilen voertuig hebben, zullen wij het in te ruilen voertuig taxeren. Het inruilbedrag zal altijd op basis van handelsprijzen zijn. Wanneer de auto u bevalt en u besluit over tot de aankoop wordt de koopovereenkomst gesloten en dient er 10% aanbetaald te worden ter reservering. Vervolgens spreken wij met u een aflever dag af en verstrekken u de benodigde voertuiggegevens zodat u alvast een verzekering voor het voertuig kunt afsluiten. Vervolgens zal op de afgesproken aflever dag het voertuig netjes gewassen en voorzien van minimaal een kwart tank brandstof klaarstaan en zal door ons na ontvangst van het restbedrag het voertuig op uw naam worden gezet.

Standaard afleverpakket en Nieuwe APK.

Inclusief onze scherpe mee neem prijzen leveren wij bij al onze voertuigen een standaard aflever pakket en een Nieuwe APK. Ons standaard Gratis afleverpakket houd in dat het voertuig word voorzien van een nieuwe APK keuring, word schoongemaakt binnen en buiten, vloeistof controle Olie…etc. (geen verversing*) en het voertuig gratis op uw naam word gezet. Optionele Garantie en service pakketten zijn tegen meerprijs uiteraard ook mogelijk.

Garantie

RSD auto's en motoren B.V. bied in samenwerking met “Autotrust garantieverzekeringen” optioneel bij al onze occasions garantie verzekeringen aan ! Deze garantie pakketten zijn mogelijk voor 6 tot 12 maanden en bestaat uit een instap garantie of een uitgebreide garantie pakket. De prijzen zijn afhankelijk van de Kilometerstand en het bouwjaar van het voertuig maar beginnen al bij 169,95 ex btw. Onze verkoopafdeling informeert u graag over de mogelijkheden en voor garantievoorwaarden kunt u kijken bij het kopje Diensten en dan garantie voorwaarden.

Onderhoud en werkplaats

RSD auto's en motoren is voorzien van een moderne werkplaats met de modernste diagnose en serviceapparatuur, hierdoor kunnen wij aan elk voertuig de optimale service verlenen. Wij doen dit met hoge persoonlijke service tegen zeer scherpe concurrerende tarieven en altijd in overleg met de klant. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of een afspraak.

Auto en motoren poets services

RSD auto's en motoren beschikt ook over een eigen autopoets afdeling waar wij complete voertuigreiniging aanbieden in diverse pakketten en zoals u van ons gewend bent tegen zeer gunstige tarieven. Van de in- en exterieur reiniging tot aan specialistische reinigingen zoals krasverwijdering, rooklucht verwijdering en koplamp verhelderingen bij RSD Auto’s en Motoren kunnen we het allemaal. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of een afspraak