Autotrust Garanties

De Autotrust Garanties zijn gebaseerd op de leeftijd, kilometerstand en de uitvoering van de auto. Met een Autotrust Garantie bied u uw klanten 6 of 12 maanden garantie. Hierbij een overzicht van de verschillende garantiedekkingen:

  • Autotrust Instap: dit is de beste keuze voor auto’s tot 12 jaar en 200.000 km.
  • Autotrust Uitgebreid: dit is de beste keuze voor auto’s tot 8 jaar en 150.000 km.
  • Luxury & Performance: een garantie speciaal ontwikkeld voor exclusieve auto’s, zie hier een overzicht van de auto’s die in aanmerking komen voor een Luxury & Performance garantie.

    Let op: voorafgaand aan het afsluiten van een Luxury & Performance garantie dient er altijd een acceptatiekeuring plaats te vinden. Aanvragen van een dergelijke keuring kan via de afdeling Autotrust Zakelijk. De kosten hiervan bedragen €165,- excl. BTW.

  • EV: uitsluitend volledige elektrische voertuigen tot 8 jaar en 150.000 km.

1 Er zijn geen garantiemogelijkheden voor auto’s van 12 jaar of ouder of met een kilometerstand > 200.000 km.
2 Per garantieperiode van 6 maanden geldt een kilometerbeperking van 15.000 km. Voor de Luxury & Performance Garantie geldt een kilometerbeperking van 10.000 km.

Garantiecertificaat en garantievoorwaarden

Als klant ontvangt u uiterlijk 1 werkdag na het afsluiten van een garantie het garantiecertificaat en bijbehorende garantievoorwaarden per mail. Daarnaast neemt onze afdeling After Sales binnen 14 dagen telefonisch contact op met uw klant om de garantievoorwaarden door te spreken, de claimprocedure toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Hierbij nog even enkele belangrijke punten op een rij:

  • Onderhoud- en slijtagedelen, olieverbruik en reeds bestaande defecten zijn uitgesloten van garantie.
  • Defecten die zich openbaren in de eerste 15 dagen na de aankoop worden beschouwd als reeds bestaande defecten. Het verkopend autobedrijf blijft hiervoor altijd verantwoordelijk.
  • Getunede auto’s zijn geheel uitgesloten van garantie.
  • Autotrust berekent geen abonnementskosten. Wel verlangen wij van onze partners dat er een te bezichtigen voorraad occasions aanwezig is mét een aantoonbare onderhoudshistorie.